skip to Main Content

Avtomatsko uvrečavanje v ventil vreče

Avtomatsko uvrečavanje v ventil vreče
  • zmogljivost do 800 vreč/h
  • za hrano, živinsko krmo, minerale, gradbene materiale itd.

Avtomatska linija polnjenja v ventil vreče je namenjena popolnoma avtomatskemu uvrečavanju. Linija je sestavljena iz enega ali več polnilcev ventil vreč z bruto ali neto tehtanjem, avtomatske naprave – strege za nameščanje praznih vreč na polnilce in odvoznega transporterja.

Avtomatska strega lahko poslužuje od 1 do 3 polnilce in ima zmogljivost do 800 vreč/h. Nameščena je bočno ob polnilcih, tako da ni oviran izmet vreč in dostop do polnilnih nastavkov. Prazne vreče se lahko pripravljajo na izmenljivem vozičku ali na šaržerju praznih vreč s prekati z avtomatskim pomikom.

Na elektro komandni omari je nameščen panel z zaslonom na dotik, preko katerega upravljamo celotno linijo. Prehod na različne velikosti vreč je avtomatiziran in enostaven. Rešitev sistema odpraševanja zmanjšuje prašenje na minimum.

Karakteristike

tehtanje z avtomatsko neto ali bruto tehtnico v kombinaciji z ustreznim polnilcem


visoka natančnost v območju od 5 kg do 50 kg za sisteme z neto tehtnico in od 10 kg do 50 kg za sisteme z bruto tehtnico


upravljanje tehtnice preko procesorskega tehtalnega termina DPA 3


zmogljivost posameznega projekta se doseže z eno ali dvema avtomatskima stregama ter z ustreznim številom polnilcev (1 do 4)

Opcije

naprava za ultrazvočno varjenje ventilov, prigrajene na polnilce


naprava za tiskanje vreč (ink jet)


internetna povezava za servis na daljavo


naprava za čiščenje in oblikovanje vreč


robotska paletizacija


naprava za ovijanje palet

Vas zanima več?

Telefon
Back To Top

    Polja označena z (*) so obvezna.