skip to Main Content

Vizija in poslanstvo

Vizija

Prihodnost bo podjetje posvetilo svojim partnerjem in rešitvam, ki bodo predstavljale najboljšo izbiro za tudi najzahtevnejše probleme. Naš cilj je vsaki stranki omogočiti, da dobi tisto, kar resnično potrebuje, zato svoje znanje razvijamo v smeri, ki zajema široko paleto rešitev od prvih do končnih faz proizvodnih procesov, pri čemer dolgoletno tradicijo in izkušnje združujemo z uporabo sodobne tehnologije.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je ohraniti več kot 125 letno tradicijo razvoja in proizvodnje opreme za tehtanje in avtomatizacijo. Z najvišjimi standardi delovanja na vseh področjih poslovanja želimo predstavljati zanesljivega partnerja in delodajalca:

  • svojim odjemalcem zagotoviti optimalne rešitve in dolgoročno kvalitetno in zanesljivo delovanje naše opreme
  • do svojih dobaviteljev pravočasno izpolnjevati naše obveznosti
  • zaposlenim v podjetju, ki so hkrati tudi solastniki podjetja, nuditi kvalitetno in stabilno zaposlitev

Hkrati se zavedamo, da je pri doseganju ciljev potrebno upoštevati tudi okolje, v katerem delujemo, zato smo predani odpravljanju neugodnih vplivov na okolje in racionalni uporabi virov. Uspešnost podjetja se meri tudi z odnosom do deležnikov, zato je ena naših prvih skrbi izboljševanje zdravstvenih, varnostnih in delovnih razmer zaposlenih. Z raznimi donacijami in sponzorstvi podpiramo lokalne skupnosti in dobrodelne organizacije.

Back To Top